Prehrana korisnika
Svakodnevna prehrana je organizirana u tri obroka.
Prehrana korisnika obuhvaća i dijetalnu prehranu (žučna, dijabetička, ulkusna) koja je ovisno o specifičnosti bolesti prilagođena obrocima za tu bolest i nadopunjena je sa dva međuobroka: voćni i mliječni.
Po potrebi se također pripremaju jelovnici tekuće prehrane, prehrana sondom i kašasti obroci za pojedine korisnike stacionara. Hrana za stacionar dostavlja se liftom u čajnu kuhinju i dalje distribuira po odjelu od strane zdravstvenog osoblja.
Za korisnike stambenog dijela Doma, doručak, ručak i večera organizirani su u prostorima blagovaone.
Tijekom godine prema sastavljenim jelovnicima, svakodnevno se priprema oko 125 doručaka s tri vrste napitaka te sedam vrsta namaza.
Doručak je u 8.00h
Uz pripremu ručka za korisnike Doma, organizirana je priprema obroka za vanjske korisnike. Broj obroka za ručak, obzirom da Dom osigurava i vanjsku prehranu, je oko 230.
Ručak je u 12.30h
Veći broj večera kroz godinu čine kuhana jela, a u iznimnim situacijama poslužuje se hladna večera.
Večera je u 18.00h
TJEDNI JELOVNIK DUBRAVA
TJEDNI JELOVNIK MARKUŠEVEC
jelovnik OD 11.11.24.-17.11.24.
jelovnik OD 18.11.24.-24.11.24.